Служители на реда организираха специализирана нощна акция, която включваше  ​действия

...
Служители на реда организираха специализирана нощна акция, която включваше  ​действия
Коментари Харесай

Спецполицаи ловят престъпници в малките часове

Служители на реда проведоха профилирана нощна акция, която включваше  ​действия по запазване на публичния ред, предварителна защита на престъпността и обезпечаване на сигурността на придвижването. Операцията е била осъществена в рамките единствено на 3 часа - от 23 часа на 3 февруари до 2 часа на 4 февруари. В нея са се присъединили чиновници на полицията от Пловдив, Асеновград и Карлово.

Най-добре са се показали служителите на реда от РУ- Асеновград. В рамките на акцията те са съумели да ревизират 309 души, 139 автомобила, 21 питейни заведения, 2 игрални зали, 6 места за заслон и 2 частни охранителни компании. Издадени са 15 акта по Закона за български документи за идентичност и два предупредителни протокола по Закона за Министерство на вътрешните работи. По линия на пътния надзор са формирани по 11 акта и санкции с фиш.

Второ място заемат чиновниците под пагон от Карлово. За три часа те са направили инспекции на 119 лица, 51 автомобила, 14 търговски обекта. Съставени са 12 акта по законите за Министерство на вътрешните работи и българските персонални документи, 4 акта и 2 санкции с фиш по Закона за придвижване по пътищата. Издадени са 4 констативни протокола.

На последно място в класацията са екипите на Четвърто районно управление (на МВР) и бранш " Специализирани полицейски сили ", които са работили в регионалния град. Те са ревизирали 59 лица, 21 автомобила и 2 търговски обекта. Съставили са 3 акта за  установени нарушавания на законите за Министерство на вътрешните работи и българските персонални документи и един - според Закона за придвижване по пътищата.

По време на  спецакцията са арестувани петима, против които има формирани бързи производства. В два от случаите полицейските ограничения са взети за  владеене и разпространяване на опиати. Други двама от причинителите били засечени да карат след приложимост на алкохол над 1,2 промила, а трети - дрогиран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР